Trainee Maintenance en Reliability Engineering

Vacancies

Trainee Maintenance en Reliability Engineering

Die nog niet is uitgeleerd en zich bij de grootste PVC producent verder wil ontwikkelen

Shin-Etsu PVC BV is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd. Dit is de grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC) dat plaats vindt op onze locatie in Pernis. In ons werk staan veiligheid, prestatie, kwaliteit, en verbetering centraal.

Voor onze afdeling Maintenance op de VCM-plant zijn we op zoek naar een enthousiaste Trainee die affiniteit heeft met de techniek. De nieuwe collega die wij zoeken is technisch opgeleid en wil zich verder ontwikkelen in  Maintenance - en Reliability Engineering, maar ook de eigen unieke kwaliteiten ontdekken en verder groeien.

Het werk
• Assisteren bij het ontwikkelen en beheren van onderhoudsconcepten.
• Ondersteunen bij de analyse en verbeteren van onderhoudsconcepten.
• Ondersteuning leveren aan technische en niet technische projecten, zoals procesverbeteringen.
• Het ondersteunen van de Maintenance -  en Reliability Engineers bij de dagelijkse werkzaamheden.
• Je rapporteert aan de Teamleader Reliability Engineering.

Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel
• Je bent  pas afgestudeerd en hebt een  technische WO-diploma, richting Werktuigbouwkunde, AOT of Elektrotechniek, gecombineerd met bedrijfskundig inzicht.
• Tijdens je studie heb je kennis en ervaring opgedaan binnen Maintenance door een stage en/of afstudeeropdracht.
• Je bent door je analytisch denkvermogen in staat zelfstandig (technisch) verbeterpotentieel te ontdekken en te onderbouwen teneinde (technische) verbeteringen door te voeren.

Daarnaast vinden wij het karakter van onze collega’s net zo belangrijk als het CV. Je bent een betrouwbare en goede teamspeler die gemakkelijk met anderen kan omgaan. Je bent resultaatgericht, je toont eigenaarschap en staat voor continue ontwikkeling binnen je functie. Tot slot herken jij jezelf in dit profiel: proactief, zelfstandig, leergierig, analytisch, accuraat, en communicatief vaardig.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu jou dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaarden- pakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand en een uitstekende verlofregeling bestaande uit 25 vakantiedagen en 15 Adv-dagen. De functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl of neem contact op met Elisa Bakker, Recruiter via 010-438 9788 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

U bent hier