Senior Werkvoorbereider

Vacancies

Senior Werkvoorbereider

Locatie:                Rotterdam-Botlek, Zuid-Holland
Dienstverband:    Fulltime
Niveau:                HBO denk- en werkniveau
Ervaring:              Ervaring in de procesindustrie


Shin-Etsu PVC BV is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd. Dit is de grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC)dat plaats vindt op onze locatie in Pernis. In ons werk staan veiligheid, prestatie, kwaliteit,  en verbetering centraal.

Wie zijn wij?

Met een productiecapaciteit van meer dan 3 miljoen ton, mag Shin-Etsu zich 's werelds grootste PVC-producent noemen. In Nederland produceren wij op twee locaties: Botlek (VCM) en Pernis (PVC). Onze afnemers verwerken onze PVC in leidingsystemen, raamkozijnen, vloerbedekking, kabels en een groot aantal andere producten.

De functie
Als Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een professionele voorbereiding van uit te voeren onderhoudswerkzaamheden tijdens (pit-)stops. Je zet een werkscope om in taken, je plant en calculeert mensen en middelen in en je betrekt hierbij de Maintenance Reliability Engineers van Shin-Etsu en uitvoerende derde partijen. En je omschrijft de benodigde materialen, gereedschappen en diensten. Je rapporteert direct aan de Turn Around manager.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Je zorgt voor goed voorbereide werkpakketten. Tijdens de voorbereidingsfase verzorg je wekelijks een overzicht van alle lopende stopitems, met een update van de status waarin dit stop-item zich bevindt. In de afrondingsfase zorg je voor het verwerken van aanpassingen. Het voorbereiden doe je in teamverband, waarbij je samen met de Turn Around Manager tevens sturing geeft aan de werkzaamheden van de overige werkvoorbereiders. Tijdens de uitvoering van (pit-)stops ben je voor de toezichthouder en de TA manager beschikbaar om bij problemen adequaat te ondersteunen bij het bestellen van materialen en diensten.

Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel

  • Je hebt een HBO diploma (bij voorkeur richting werktuigbouw) of middels aantoonbare ervaring een gelijkwaardig niveau;

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de petrochemische industrie;

  • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in SAP;

  • Je staat met beide benen op de grond, bent stressbestendig, communicatief vaardig en een echte teamspeler.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag er zijn en omvat onder andere een goed salaris, een 13e en 14e maand. En een uitstekende verlofregeling bestaande uit 25 vakantiedagen en 15 Adv-dagen. De functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl of neem contact op met Elisa Bakker via 010-438 9788.

 

 

 

                

U bent hier