Process Operator VCM

Process Operator VCM

Laat jij 's-werelds grootste PVC-producent goed draaien?

Locatie:                Rotterdam-Botlek, Zuid-Holland
Dienstverband:    Fulltime
Niveau:                VAPRO C   
Ervaring:              1- 2 jaar ervaring


Shin-Etsu PVC BV is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd. Dit is de grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC)dat plaats vindt op onze locatie in Pernis. In ons werk staan veiligheid, prestatie, kwaliteit,  en verbetering centraal.

Het werk
In ons complex, chemisch productieproces in de Botlek  ben jij helemaal op je plek. Jouw werk aan het productieproces en apparatuur draagt bij aan het optimaal bedrijven van de fabriek, met name op gebied van de productiecapaciteit, veiligheid, milieu en kosten. Bij het oplossen van eventuele storingen werk je nauw samen met de technische dienst. Je draait mee in een 5-ploegenrooster. Voor deze functie zal je standplaats Botlek zijn.

Functie-eisen
Je hebt een grote affiniteit met procestechniek en besturingssystemen. Je hebt de nodige opleiding afgerond en bij voorkeur eerste ervaringen opgedaan met het werken in een chemische procesomgeving. Je bent in het bezit van een Vapro C diploma. Daarnaast vinden wij het karakter van onze collega’s net zo belangrijk als het C.V. Je bent een betrouwbare en goede teamspeler die gemakkelijk met anderen kan omgaan. Je bent resultaatgericht, je toont graag eigenaarschap en staat voor continue ontwikkeling binnen je functie.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu jou dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl of neem contact op met Elisa Bakker, Recruiter via 010-438 9788.

 

U bent hier