Process Operator PVC

Process Operator PVC

Laat jij 's-werelds grootste PVC-producent goed draaien?

Locatie:                 Rotterdam-Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband:    Fulltime
Niveau:                 VAPRO B/C   
Ervaring:               Minimaal 3-5 jaar ervaring

Shin-Etsu PVC is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd, grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC). Productie van PVC vindt plaats op onze locatie in Pernis. In ons werk staan prestatie, kwaliteit, innovatie, milieu en veiligheid centraal.

Het werk
In ons complex, chemisch productieproces in het hart van de Botlek en Pernis ben jij helemaal op je plek. Jouw werk aan processen en apparatuur draagt bij aan het steeds beter draaien van de fabriek, met name op gebied van de productiecapaciteit, veiligheid, milieu en kosten. Bij het oplossen van eventuele storingen werk je nauw samen met de technische dienst. Je draait mee in een 5-ploegenrooster. Voor deze functie zal je standplaats Pernis zijn.

Functie-eisen
Procestechniek en computersystemen hebben geen enkel geheim voor jou. Je hebt de nodige opleiding en ervaring voor het werken in een chemische procesomgeving. Je hebt minimaal je Vapro B diploma behaald. Als je in het bezit bent van een Vapro C diploma is dit een pre. En wat ervaring betreft: wij zijn op zoek naar ervaren krachten. Je bent een goede teamspeler die gemakkelijk met anderen kan omgaan en de Nederlandse taal goed spreekt en schrijft.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu jou dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling.


Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl of neem contact op met Elisa Bakker, Recruiter via 010-438 9788.

 

 

U bent hier