Nieuws

 

Nieuws

September 2017 / Lichting stagiairs gestart

Per 1 september startte opnieuw een enthousiaste groep stagiairs. Shin-Etsu werkt graag samen met studenten vanuit diverse studierichtingen en van alle niveaus om hen inzicht te geven in de werkprocessen en de chemische industrie. Shin-Etsu is een erkend leerbedrijf.

Negen studenten voornamelijk vanuit het STC in Brielle en Rotterdam, vonden deze maand een plekje in één van de operatorploegen. Vier andere studenten meldden zich aan voor stageplekken op de afdelingen Engineering, Electrical & Instrumentation, Werktuigbouwkunde en het Laboratorium. Ook zij zijn al volop aan de slag.

Een stage is de kans bij uitstek voor beide partijen om te zien of er een match is. Bij vacatures voor jonge professionals denkt onze Recruiter zeker aan de stagiairs die bij Shin-Etsu met succes een leuke en leerzame stage opdracht afrondden.

Interesse in een stage bij Shin-Etsu?
Mail onze Recruiter!

 

September 2017 / Wereldhavendagen zetten Shin-Etsu op de kaart

Een enthousiast team Shin-Etsu collega’s stond tijdens de Wereldhavendagen op 1, 2 en 3 september de constante aanloop van bezoekers te woord. Studenten, potentiële kandidaten voor toekomstige vacatures, (oud-) collega’s, families met kinderen en andere - vooral nieuwsgierige - mensen hoorden van het team over de Shin-Etsu fabrieken en -organisatie in Nederland. Hierbij liet het team zien dat Shin-Etsu een leuke werkgever is!.

 Voor meer impressies en nieuws: http://wereldhavendagen.nl/nieuws  

De Shin-Etsu locatie langs de Willemskade was top!

U bent hier