Loading Operator

Loading Operator

Laat jij 's-werelds grootste PVC-producent goed draaien?

Locatie:                Rotterdam-Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband:    Fulltime
Niveau:                 VAPRO A/B   
Ervaring:              1- 3 jaar ervaring
 

Shin-Etsu PVC is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd, grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC). Productie van PVC vindt plaats op onze locatie in Pernis.

Voor onze plant in Pernis zijn we op zoek naar een Loading Operator die ervoor zorgt dat de fabriek optimaal functioneert.

Functieomschrijving

Je gaat fulltime aan de slag in een dagdienst/tweeploegendienst functie, waarin je op roulatiebasis de volgende werkzaamheden doet:

 • Afhandelen van de bulkverladingen van onze PVC

 • Ontvangen, aanmaken en administreren van proceschemicaliën

 • Verzorgen van smeerprogramma’s

  Diverse bijkomende taken zijn:

 • Assisteren bij diverse sleutelklussen en assisteren van medewerkers tijdens fabrieksstops.

 • Verrichten van verschillende onderhoudswerkzaamheden van verschillende aard.

 • Assisteren bij proeven die in de plant worden uitgevoerd.

  Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel

 • MBO Algemene Operationele Techniek niveau 2/3 of Vapro A/B, incl. praktijk

  Jij herkent jezelf in het volgende profiel: proactief, leergierig, doorzetter, communicatief vaardig en een echte teamspeler. Je werkt graag zowel binnen als buiten en bent niet bang om je handen vuil te maken.

  Ons aanbod
  We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl of neem contact op met Elisa Bakker, Recruiter via 010-438 9788.

U bent hier